Huidanalyse

HEALTHY IMAGE

Herbronnen en relaxen in een eigentijds kader.

Wil ook jij de conditie kennen van je huid?
Weten welke de ideale thuis verzorgingsproducten zijn voor je huid?
Wil jij een persoonlijk behandelplan van je huid?

Met de Observ analyseren we de diepere huidlagen en brengen we huidaandoeningen haarscherp in beeld. In slechts 15 seconden worden 6 verschillende opnames gemaakt, waarvan elke ons waardevolle informatie geeft over jouw huid.Β Een huidanalyse kan je waardevolle inzichten geven in de conditie van je huid en je helpen bij het nemen van de juiste stappen om je huid gezond, stralend en goed verzorgd te houden. Aan de hand van deze analyse kunnen we een uitgebreid behandelplan opmaken. U krijgt een duidelijk beeld van hoe de behandeling verloopt, wat de verwachte resultaten zijn en hoe vaak u de behandeling het beste kunt herhalen.

Waarom is een huidanalyse nuttig?

  1. Identificeren van huidproblemen: Een professionele huidanalyse bij La Vista Day Spa kan helpen bij het identificeren van specifieke huidproblemen zoals acne, pigmentatie, droogheid, gevoeligheid, vroegtijdige veroudering en meer.

Β 

  1. Dit is voor ons bij La Vista Day Spa het perfecte startpunt om een gericht behandelplan op te stellen dat specifiek is afgestemd op jouw huidbehoeften.

Β 

  1. Maatwerkbehandeling: Door een huidanalyse te laten uitvoeren, kunnen we de conditie van jouw huid beoordelen en de meest geschikte behandelingen en producten aanbevelen. Dit helpt om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat afgestemd is op jouw specifieke huidtype en huidconditie.

Β 

  1. Preventie en vroegtijdige detectie: Een regelmatige huidanalyse kan helpen bij het identificeren van mogelijke problemen voordat ze zichtbaar worden. Het stelt je in staat om preventieve maatregelen te nemen en vroegtijdig in te grijpen om schade aan de huid te minimaliseren.

Aanbod INTENSIEVE FACIAL TREATMENTS​

Nanopore Microneedling β†’

LED Fototherapie β†’

Aquarenew Hydrabrasie β†’