Gelaatsverzorging

HEALTHY IMAGE

Op zoek naar een me-time moment? Je gedachten laten gaan – rustig de tijd nemen – je fijn en mooi voelen.

Ontdek de aromatische rituelen voor uw gezicht. Fijne texturen en verrukkelijke behandelingen. Allemaal speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de verwachtingen en noden van uw huid. Als ervaren estheticienne laat ik u kennis maken met essentiΓ«le oliΓ«n – aromamassage – aromatische warme handdoeken… Stuk voor stuk betoverende en geraffineerde gebaren die u uitnodigen om opnieuw energie op te doen door gebruik te maken van natuurlijke werkstoffen.

Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan vervuiling en straling, en dat kan vervelende gevolgen hebben. Soms is het knap lastig om naast een drukke baan en druk sociaal leven tevens voldoende aandacht aan je huid te besteden. Een goede gezichtsbehandeling kan dan dΓ© uitkomst bieden.

De verzorging

Elke gezichtsbehandeling wordt aangepast aan uw huidconditie. Bij La Vista Day Spa werken we met het 100% Belgisch merk Rainpharma met een volledig plantaardige produkten lijn.

Het beste resultaat

Het beste resultaat en optimale bescherming van uw huid bekomt u als u een regelmatige behandeling laat uitvoeren van min 1 x per maand.