Ballancer 606

HEALTHY BODY

Speciaal voor u investeerde La Vista Day Spa in de BALLANCER 606

De behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting… in de hand gewerkt. U krijgt een afslanking van het silhouette. Ballancer 606 helpt op een heel veelvoudige manier!

Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling. Herbronnen en relaxen in 40 minuten. U verkrijgt een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport. Deze behandeling is te combineren met een gelaatsverzorging met de topmerken van Decleor of Sesderma. Totale relaxatie krijgt u samen met een led fototherapie-dermalux behandeling. Kortom u vindt alles onder één dak bij La Vista Day Spa. Verwennen op het hoogst niveau en met zichtbaar resultaat.

Wat is en wat doet de Ballancer

De Ballancer is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen. De Ballancer bestaat uit een 2-delig pak (boven-/en of onderlichaam). De toepassing van dit pak gaat volgens de persoonlijke wensen.

 • Afslanking van het silhouette
 • Voorkomen en behandelen van cellulite
 • Behandeling van zware benen, zwelling benen
 • Sportregeneratie
 • Ontspanning bij spierpijn en stressvermidering
 • Dettox
 • Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • Omvangvermindering armen, benen, torso en bij zwaarlijvigheid
 • Oedeemvermindering voor/na liposuctie
 • Pijnvermindering en oedeemvermindering bij veneuze ziektes, of na lang rechtstaan
 • Tijdens zwangerschap= ter verhindering van de striae
 • Na de zwangerschap=decongestie van de spataders

Werking Ballancer-Concept

 • Circulatiesysteem: de peristaltische lichaamsmassage van Ballancer werkt als een “extern” hart. Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

 • Spijsverteringssysteem: Ballancer 606 masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

 • Lymfatisch systeem: de lymfestroom verbeter, zowel in de perifere als de diepe lymfenetwerken. Het resultaat is de afvoer van vocht en metabolische resten. De stofwisseling wordt verhoogt, de snelheid van de bloed-lymfestroom wordt gevoelig versneld. Volgens medische studies wordt door het Ballancer de opgeslagen schadelijke(afval-)stoffen door het lymfesysteem weggevoerd en geëlimineerd uit de probleemzones. Ook is er een positieve invloed op verschillende laboparameters zoals ammoniak, pH, lactaat, bicarbonaat en pyruvaat, evenals volume vermindering per behandeling van 4,5%. Dit heeft ook voordelen voor het immunologisch systeem.

 • Spieren: Ballancer 606 masseert de spieren. De beweging ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen vermeden worden.

 • Huid: de ballancer 606 zort voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP geactiveerd en de energiebatterij van de cellen weer opladen. De huid ziet er fysisch zichtbaar en merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger.

Behandeling met de Ballancer

Het is een veilige, snelle behandeling (40min). Eerst is er een inteak gesprek. Als klant doet u een bijgeleverde broek aan en gaat onder begeleiding in het Ballancer massagetoestel liggen. Er wordt voor u een persoonlijk programma ingesteld. Het is een zeer aangenaam en ontspannend. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

In kuurvorm naar het gewenste resultaat

In een kuur zijn er 2 behandelingen per week gedurende ongeveer 6 weken. Dit wordt gecombineerd met een gel en micropant voor thuis gebruik. Kan ook per losse beurten ervaren worden. Vb. in combinatie met een gelaatsverzorging of als relaxatie.

Wat is cellulite: Dit is een typisch vrouwelijk fenomeen. Door een verschillende hormonenhuishouding en de specifieke structuur van vrouwen, worden de vergrote vetcellen zichtbaar onder de vorm van bulten en deuken (sinaasappelhuid).

Door een falende spierpompwerking ontstaat vaak spataders-varices- waar cellulite zich heeft vastgezet en uitgebreid.

Cellulite wordt bevordert door o.a. hormonale verandering, zwak bindweefsel, ongezonde levensstijl, te weinig zuurstofaanvoer, slecht lymfeflow, slechte stofwisseling , slechte doorbloedings…

Wat is het lymfesysteem

Naast het arterioveneuze circulatiesysteem gebruikt het lichaam nog een systeem voor het stofwisselingstransport, nl. het “lymfesysteem”. In tegenstelling tot de aders en slagaders, is het lymfesysteem geen gesloten systeem. Het eindigt zoals boomwortels in alle lichaamsweefsels.

In het lymfesysteem worden alle stofwisselingsproducten afgevoerd, die niet volledig via de aders getransporteerd kunnen worden zoals, eiwitten, vetten, cel onderdelen, water, parasieten en bacteriën.

Het lymfesysteem heeft het vermogen om spontaan te bewegen. Dit bevindt zich in het lymfangion. De ballancer verhoogt de frequentie van deze contracties tot 60x/minuut. Deze pompbeweging gaat de afvalstoffen richting hart transporteren.

Verschil Ballancer met andere drainage

De ballancer is uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie.(open maken van de lymfeknopen, -stam).

Contra indicaties

 • acute aderontsteking
 • trombose
 • gedecompenseerde hartinsufficiëntie
 • kwaadaardige ziektes
 • wondroos
 • cardiaal en renaal veroorzaakte oedemen
 • acute ontstekings- of koortsige ziektes

Aanbod Refresh

Rainpharma Dieet →

Huid- en Body Analyse →

Balance Program →